streda 8. januára 2014

Predstavujeme Chutné kytice

Videli ste už kyticu z ovocia? Naše ovocné kytice sú krásne, originálne, zdravé a vždy čerstvé. Sú naaranžované z ovocia a predstavujú ideálny darček pri príležitosti narodenín, výročia či iného sviatku. Chutné kytice sú tiež perfektným riešením pre všetkých, ktorí hľadajú očarujúce a zdravé občerstvenie na väčšie udalosti ako svadobnú hostinu, párty či firemné rokovanie. Chceli by ste potešiť blízkeho počas návštevy v nemocnici chutným a zdravým prekvapením? Jedine naše ovocné kytice môžete zobrať priamo na oddelenie, alebo ich tam doručíme za vás.


Ovocie, z ktorého sa Chutné kytice tvoria, je čerstvé a prvotriedne. Kytice z ovocia sa pripravujú vždy na základe objednávky a tesne pred doručovaním. Vyrábame ich pre Vás 7 dní v týždni, aby ste ich mohli dostať každý deň úplne svieže. Ak si objednáte ovocnú kyticu, môžete ju mať už o 3 hodiny.


Vyberte si svoju kyticu z ovocia a dotvorte ju podľa predstáv

Sladkým prekvapením sú v kyticiach aj bonboniérach kúsky ovocia v pravej belgickej čokoláde Callebaut. Do čokolády sa ručne namáčajú jahody, kolieska banánu a jablkové mesiačiky, ale aj ananás a hruška. Kombinácia tohto čerstvého sladkého ovocia s ešte lahodnejšou čokoládou je výnimočná. Môžete si vybrať, či vaše ovocné kúsky namočíme v mliečnej, horkej alebobielej čokoláde.K našim ovocným kyticiam a bonboniéram môžete pridať zaujímavé doplnky. Ponúkame extra čokoládu na ďalšie jahody v kytici, čokoládový dip pre namáčanie kúskov ovocia v roztopenej čokoláde, čísla z ovocia v čokoláde k narodeninám či výročiam, malého plyšového medvedíka, a veľmi obľúbené sú predovšetkým balóniky pre rôzne príležitosti či najnovšie napísanie mena čokoládou na ovocie. Aj v doplnkoch nájdete sezónne špeciality.

Chutnú kyticu Vám v Bratislave a okolí radi doručíme. Je to ďalšia z doplnkových služieb. Aby ovocná kytica vydržala svieža a čerstvá čo najdlhšie, odporúčame nechať si ju doručiť. Na prepravu používame vlastné auto s chladiacim priestorom. Väčšie objednávky radi dovezieme aj širšieho okolia. Svojich hostí tak môžu prekvapiť a originálne pohostiť aj firmy či svadobné páry, ktoré organizujú podujatie ďalej od hlavného mesta. Bonboniéry je možné poslať kdekoľvek na Slovensku.


Vždy je príležitosť byť originálny

Kytice z ovocia či bonboniéry sa hodia skutočne pri každej príležitosti. Nahradia tradičnú kyticu pri blahoželaniach k narodeninám, meninám, výročiam, sviatkom ako Deň matiek, Medzinárodný deň žien či Valentín. Ako darček je vhodná pri promócii, narodení dieťaťa, krste. Potešiť s ňou môžete svojich najbližších, priateľov a známych, ale aj kolegov či obchodných partnerov.

Chutné kytice sú určené tiež pre firemné a spoločenské akcie: večierky, rokovania, tlačové konferencie, premiéry, krsty, plesy či stužkové slávnosti. Len si predstavte tú reakciu Vašich hostí, keď budú stoly dekorovať pestrofarebné kytice, na ktorých si môžu aj pochutiť.


Objednajte tu:

http://www.chutnekytice.sk
Tel: 0903 400 494



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára