utorok 25. februára 2014

Už dva roky prvé a najobľúbenejšie Chutné kytice

Už dva roky! Toľko si Slovensko vychutnáva prémiové darčeky a delikatesy od značky Chutné kytice, ktorá ich ako úplnú novinku priniesla na trh v našom regióne. Prvá ovocná kytica na objednávku zákazníka bola vyrobená 6.2.2012 a odvtedy táto slovenská značka potešila svojimi produktmi tisíce ľudí: príjemcov darčekov, tých čo ich posielajú, hostí na oslavách, večierkoch a svadbách. Medzi nimi aj mnoho známych osobností vrátane hercov, politikov, moderátorov či biznismenov. Chutné kytice sa ocitli snáď v každom kúte Slovenska, a takisto v zahraničí: minimálne v Rakúsku, Českej republike a Maďarsku. Aj na sociálnej sieti Facebook sú tieto ovocné kytice najpopulárnejšie a majú už 10 000 fanúšikov! Nie je teda žiadnych pochybností o tom, že Bratislava aj celé Slovensko si chutnú novinku naozaj zamilovali.

Chutné okamihy
Február 2012: Slovensko sa dočkalo zdravých, farebných kytíc v krásnych dizajnoch od Chutných kytíc. Pripravujú sa na objednávku z najlepšieho čerstvého ovocia a pravej belgickej čokolády a doručujú sa profesionálnym vozidlom s chladiarenskou úpravou. Potešiť nádhernou kyticou na zjedenie bolo už od začiatku možné o 3 hodiny od prijatia objednávky.


Marec 2012: Originálny nápad si vyslúžil prvú spontánnu publicitu ako tip redaktorky v prestížnejšom ženskom lifestylovom magazíne Eva. V tomto mesiaci tiež Chutné kytice prinášajú prvú sezónnu kyticu, pretože si zakladajú nielen na kvalitnom ovocí, precíznom estetickom prevedení a prvotriednom zákazníckom servise, ale aj produktových inováciách!

Apríl 2012: Chutné kytice po úspechu kytíc, kde sú všetky kúsky ovocia v čokoláde, prinášajú nový produktový rad: prémiové bonboniéry v luxusných krabičkách. Rýchlo sa stali obľúbenými vďaka fantastickému vzhľadu aj chuti.

Marec 2013: Prémiové bonboniéry si vďaka Chutným kyticiam môže vychutnávať už celé Slovensko! Spustili totiž doručenie bonboniér po celom Slovensku už na druhý pracovný deň. V tomto mesiaci tiež Chutné kytice otvorili svoj prvý obchod.

November 2013: Chutné kytice prinášajú zákazníkom, ktorí preferujú trvanlivejší produkt, ručne pripravovanú bonboniéru so sušeným ovocím a orieškami. V tomto mesiaci tiež vydávajú nástenný kalendár na rok 2014 s najchutnejšími kyticami minimálne na Slovensku.

Medzitým Chutné kytice denne, aj cez víkendy, tvoria od skorého rána do večera tie najkreatívnejšie ovocné darčeky a občerstvenie. Zúčastňujú sa na najväčšom pikniku v meste (Slovak Food Festival 2012, 2013), sú gastropartnerom prestížneho podujatia TREND Top, pripravujú čokoládu, ktorou krstí svoj vianočný album spevák Robo Opatovský, nadchýňajú hostí Plesu v Opere, opakovane zaujmú divákov Dámskeho klubu na STV a Telerána na Markíze.

Chutné kytice ako líder tohto nového darčekového a cateringového segmentu hodnotia:
  • Väčšinu kytíc posielajú a dostávajú ženy, približne každým štvrtým objednávateľom i príjemcom je však muž
  • Najobľúbenejšia je mliečna čokoláda a prekvapenie oslávenca hneď ráno
  • Najobľúbenejšie ovocné kytice sú tie, ktoré obsahujú čo najviac jahôd a milých ananásovo-kantalupových kvetiniek
  • Z ovocia v čokoláde možno pripraviť aj golfové loptičky či futbalovú loptu! 
Každý sa už teraz môže tešiť na ďalšie krásne novinky z dielne Chutných kytíc, ktoré potešia všetky zmysly!

http://www.chutnekytice.sk
Zákaznícka linka 0903 898 555
Bratislava – Trnávka, Pri strelnici 1